Bitcoin Cash, Stellar Lumens, DigiByte-prisanalyse: 27. oktober

Bitcoin Dominance var på 62,33%, noe som indikerer at altcoinmarkedet ikke kunne holde tritt med Bitcoins gevinster, og at noen eiendeler til og med beveget seg nedover da Bitcoin steg.

Bitcoin Cash klarte ikke å holde på et støttenivå og kunne teste det på nytt som motstand før et nytt trekk nedover. Stellar Lumens har hatt jevn tap de siste dagene og DigiByte var i en sterk nedadgående trend.

Bitcoin Cash [BCH]

Bitcoin Cash viste en bearish avvik (hvit) ettersom prisen og momentum var uenige. Dette førte til at BCH stupte under støtte på $ 265.

RSI tumlet også inn i bearish territorium. Til sammen presenterte dette det sannsynlige utfallet at BCH ville se et lite trekk oppover for å teste $ 265 som motstand, og bekreftet S / R-flippen.

Etter omprøven kan bearish momentum akselerere for eiendelen. Det er også muligheten for at BCH beveger seg sidelengs de neste dagene i området mellom $ 258 og $ 264. Men handelsvolumet var tungt på økten der støtten gikk tapt, noe som indikerer at ytterligere tap var mer sannsynlig for BCH enn sidelengs.

Stellar Lumens [XLM]

OBV viste at kjøpsvolumet ble overveldet av salgsvolumet den siste uken. Samtidig falt prisen på XLM sakte.

Nylig dyppet prisen under støtte på $ 0,082, og bjørner kan vise seg å være vellykkede med å vende det nivået til motstand de neste timene.

Mangelen på kjøpsvolum indikerte at XLM neppe ville reversere den kortsiktige trenden til bullish, og sannsynligvis var på vei mot $ 0,079 eller lavere.

DigiByte [DGB]

Digibyte var i en jevn nedadgående trend, med korte lettelser som ikke utgjorde en trend reversering. Aroon-indikatoren viste at oktober måned har vært sterkt baisse for DGB.

Handelsvolumet de siste dagene har også vært over gjennomsnittet. Dette skjedde ettersom prisen økte tap, og forsterket styrken i nedtrenden.